25.12.2008

La Multi Ani ! Domnule Ioan Pacev !



Prin bunavointa sufletului unor semenii am reusit sa redam citeva fragmente din viata unui inimos si modest filatelist al orasului care a implinit peste 47 de ani de filatelie si onorabila varsta de 81 de ani a domnului Ioan Pacev .Cu o colectie impresionanta Domnul Pacev a obtinut diplome si medali la concursuri interne si internationale si a dus intotdeauna cu dinsul numele orasului Sannicolau Mare si al oamenilor sai dornici de cultura si frumos.
Pentru dragostea sa fata de cultura prin filatelie a construit singura existenta in tara a colectiei de maximofilie - Pictura franceza in secolul XIX - cu peste 80 de exponate extrem de rare si bine cotate in viata filatelica interna si internationala.

Pentru frumusetea sufletesca a acestui om ne inchinam in fata dumnealui acum in ceasul dintre ani urand sa aibe viata lunga pentru a mai putea reda cite ceva din secretele filateliei si ale muncii de arhivar si cunoscator al istoriei acestui plai minunat Sannicolau Mare.
Pentru toate acestea cei care va cunosc va spun un sincer multumim si va uram din suflet o viata lunga linistita si plina de bucurii.
La Multi Ani ! - Domnule Ioan Pacev


Niciun comentariu: